Skal du finde hoved og hale i de danske lønsystemer?

Der er efterhånden mange om buddet. Hvilket system, der egner sig bedst til din virksomhed, afhænger af dine prioriteringer og omstændigheder.

Vi mener (naturligvis), at Salary er det bedste. Men hvad er det specifikt, vi gør, du ikke finder hos andre danske lønsystemer?

Hvorfor er Salary det bedste valg blandt danske lønsystemer?

Der er tre ting, som Salary gør anderledes end mange andre lønsystemer.

1. Fast lav pris – med ubegrænset prøveperiode

Du kan som arbejdsgiver bruge Salary gratis, hvis du har færre end 10 ansatte. 

Der er ingen skjulte gebyrer, og du kan bruge Salary gratis i lige så lang tid, du har behov for. Det betyder, at hvis du leder efter beviser for, at vi er det bedste danske lønsystem på markedet, har du fri mulighed for at prøve det af i praksis først.

Du slipper for at blive låst fast i en aftale, og ulig andre gratis lønsystemer, der tilbyder gratis prøveperioder, kan du bruge det helt praktisk med udgangspunkt i din virksomhed.

Hvis du gerne vil have adgang til nogle af vores udvidede funktioner – eller har flere end 10 ansatte – kan du overgå til Salary Premium. Det koster 19 kr. pr. lønseddel. 

For den pris får du blandt andet:

  • Lønsedler til e-Boks
  • Udlægshåndtering
  • Mulighed for integration med regnskabsprogrammer såsom Billy, Dinero, E-conomic og Uniconta
  • Medarbejder-app til registrering af timer og kørsel

2. Det mest brugervenlige af alle danske lønsystemer

Vi har bestræbt os på at give dig det absolut mest indbydende og overskuelige lønprogram, du kan finde på det danske marked.

Toke Kruse, der er grundlægger af Salary, har tidligere fremhævet manglende brugervenlighed, som inspirationen til, at han startede Salary. Han havde førhen brugt et andet populært lønsystem, men da han skulle sælge sin virksomhed, opdagede han pludseligt, at der ikke fandtes et sted i det system, hvor man kunne se det samlede beløb af feriepenge, som en virksomhed skyldte de ansatte. Det kan du i Salary.

Vi har støttet os op ad de lektioner, vi fik, da vi lancerede Billy, samt principper og cases fra User Centered Design (UCD). Det betyder, at vi har designet alle vores funktioner ud fra, hvordan du kommer til at bruge systemet – og ikke kræver en dybdegående fagekspertise inden for regnskab og økonomi.

Det har vi gjort, fordi vi ønsker, at du føler dig tryg, når du bruger programmet. Du ved præcis, hvad hver funktion gør – og hvis du har spørgsmål, har vi et væld af brugerguides på vores supportside.

3. Spar tid ved at integrere Salary med dit regnskabssystem og NETS

Med Salary slipper du for dobbeltarbejde og spildtid.

Du kan nemlig integrere det fuldt med dit regnskabssystem og NETS. Vi er kompatible med Billy, Dinero, E-conomic, Uniconta og arbejder løbende på at optimere vores lønsystem, så det passer sammen med endnu flere bogføringssystemer. Derudover kan vi med vores NETS integration håndtere alle lønrelaterede overførsler og også bogføre dem i takt med de laves. 

Det betyder, at du med Salary får overført alt automatisk – så du ikke skal indtaste og indbetale løn og skat to steder. Det gælder al håndtering af løn, inklusiv:

  • Udbetaling af nettoløn til medarbejdere
  • Beregning og indbetaling af skat, AM-bidrag, ATP og pension
  • Betalingen for Salary

Med Salary får du altså en konkurrencedygtig pris, et brugervenligt lønprogram og sparer en masse tid ved at undgå en masse manuelle indtastninger.


Kategorier: Blogindlæg