Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Fejl for 120 mio. kr. i gamle lønprogrammer

YouGov har for Metroxpress foretaget en analyse, som viser, at knap 650.000 danskere har fejl på deres lønseddel, hvilket samlet antages at have kostet lønmodtagere og arbejdsgivere 120.000.000 kr.* Særligt skræmmende er det, at kun ca. halvdelen af os opdager fejlene og får dem rettet.

Prøv Salary gratis

 

Det er ikke ond vilje hos arbejdsgiverne

Arbejdsgiverne udbetaler ikke forkert løn med vilje. Udfordringen er ganske enkelt, at det er for svært for medarbejdere at læse og tyde deres lønsedler og dermed sikre korrekt udbetaling. Dernæst ligger problemet formentlig i, at det for arbejdsgiveren er komplekst at udbetale løn, hvorfor fejl opstår.

 

Hverken lønmodtager eller arbejdsgiver er skyld i fejlene

Selvom arbejdsgiveren selvklart har et ansvar for at udbetale korrekt løn og lønmodtageren for at sikre sig, at lønnen er korrekt, så mener vi i Salary, at fejlene skyldes for gamle, besværlige og uigennemskuelige lønprogrammer. Det vil vi i Salary lave om på.

I Salary har vi længe studeret, hvad der gør lønsedlen svær at forstå for medarbejderen, og vi er kommet frem til et helt nyt format. Vi kan sige så meget, at det er slut med uforståelige lister med data, beregninger og tal, og at fremtiden inden for lønsedler bliver meget nemmere at overskue og forstå.

Prøv Salary gratis

 

Virksomhedsejere rammes af tunge, forældede lønprogrammer

De traditionelle lønprogrammer er teknisk tunge, og det gør det ikke lettere, at SKAT har mange kringlede regler, som skal følges. Hos Salary er det brugervenlighedseksperter og designere, som laver alt det, brugeren ser. Derfor kan alle virksomhedsejere let finde ud af at håndtere løn, uden at det kræver et kursus, og uden at de skal bruge tunge, dyre løneksperter.

Læs mere om hvordan du undgår fejl i lønnen, og sikrer at vælge det rigtige lønsystem her.

* Vi har antaget, at hver fejl på lønsedlen repræsenterer min. 200 kr., selvom der i undersøgelsen er fundet fejl på helt op til 167.000 kr.

Prøv Salary gratis