Tidsregistrering og timeregistrering har aldrig været simplere eller mere overskueligt end med Salary. Det skyldes vores integration med vagtplanssystemet Planday, som er den bedste integration på markedet.

Er du interesseret i at lave nem og automatisk tidsregistrering med dit løn- og timeregistreringssystem kan du se videoen her nedenfor.

Er du mere til at lave tidsregistrering manuelt kan du læse, hvordan Salary håndterer dette længere nede i teksten. God fornøjelse!

Det burde nu stå soleklart, hvor nemt tidsregistrering kan gøres med Salary’s Planday integration. Har du brug for mere info kan du dykke yderligere ned i integrationen her, eller du kan også komme i gang med Salary ganske gratis her:

Timeregistreringssystem x Lønsystem

Vi har markedet bedste integration med timeregistreringssystemet Planday. Bruger du Planday, er det også muligt at integrere din online vagtplanlægning med dit timeregistreringssystem.

Salary er et fuldt digitaliseret timeregistreringssystem

Når du har registreret dine medarbejdere i begge systemer, så kan Salary hente timer registreret under vagtplanen for den gældende periode for hver medarbejder. Det betyder, at du på forhånd kan udregne, hvad du skal udbetale af løn hver måned. Du slipper desuden for at lave dobbeltarbejde.

Salary bruger medarbejdernes arbejds-email som nøgle. Vores timeregistreringssystem bruger kun godkendte vagter fra Planday. Så det er vigtigt, at hver vagt er blevet godkendt først. Ellers vil de ikke blive overført til Salary.

Salary kan også håndtere tillæg til udvalgte medarbejdere. Vi opretter en ny Sats inkl tillægget hvis det ikke allerede findes i Salary. 

Har du allerede Salary, og vil gerne integrere det med Planday, kan du klikke på nedenstående link og læse vores integrations-guide.

Guide: Planday opsætning i Salary

Vi arbejder løbende på at optimere systemet, så medarbejder data kan opdateres direkte fra Planday. Så skal du kun oprette og vedligeholde data et sted.

Hvis der er en feature, du savner, eller oplever et problem med integrationen med Planday, skal du endelige skrive til os. Så kan vi højst sandsynligt udrede problemet og skabe en skræddersyet løsning til dig.

Tidsregistrering med Salary

Med Salary kan du automatisere processen – eller gøre den så simpel, at du spare både tid og undgår hovedpiner med upræcise timetal og andet besvær.

Tidsregistrering er simpelt med Salary

Med Salary har du to måder at registrere timer på: simpel eller detaljeret.

Simpel tidsregistrering

Er for dig, der foretrækker at indtaste timer og satser for dine medarbejdere manuelt. Det er et mere overordnet og overskueligt system end traditionel tidsregistrering. 

Du skal blot indtaste det samlede antal timer for de enkelte timesatser over den valgte periode. Så klarer Salary resten.

Detaljeret tidsregistrering

Er for dig, der foretrækker en tidsregistrering. Her bliver antallet af timer og satser registreret fra dag til dag frem for over en længere periode. 

Fordelen her er, at du kan dykke ned og få mere specifikke data om b.la. Arbejdstimer og de påkrævede timer for udvalgte arbejdsopgaver m.m. Dette kan hjælpe dig med at optimere processer og arbejdsgange for dine medarbejdere.

Det er også muligt at gøre den detaljeret tidsregistrering automatisk ved brug af medarbejder-app’en.

Ved at bruge app’en til at registrere timer, får både du og dine medarbejdere et tydeligt og præcist overblik over løn og arbejdstimer. Hvis du vælger at gøre brug af den automatiserede løsning, skal du blot godkende dine medarbejderes registrering før lønnen skal udbetales.

Klik her og læs vores guide til, hvordan du konkret registrerer tid i Salary.


Kategorier: Blogindlæg