Tidsregistrering har aldrig været simplere eller mere overskuelig end med Salary.

Når du skal afsætte tid til projekter, har timelønnede medarbejdere eller skal fakturere kunder for den tid, der er blevet brugt på en opgave, er præcis og pålidelig tidsregistrering en nødvendighed.

Men traditionel tidsregistrering tager i sig selv tid og energi, der kunne være brugt bedre på det egentlige arbejde.

Med Salary kan du automatisere processen – eller gøre den så simpel, at du spare både tid og undgår hovedpiner med upræcise timetal og andet besvær.

Tidsregistrering er simpelt med Salary

Tidsregistrering med Salary

Med Salary har du to måder at registrere timer på: simpel eller detaljeret.

Simpel tidsregistrering er for dig, der foretrækker at indtaste timer og satser for dine medarbejdere manuelt. Det er et mere overordnet og overskueligt system end traditionel tidsregistrering. 

Du skal blot indtaste det samlede antal timer for de enkelte timesatser over den valgte periode. Så klarer Salary resten.

Detaljeret tidsregistrering er for dig, der foretrækker en tidsregistrering. Her bliver antallet af timer og satser registreret fra dag til dag frem for over en længere periode. 

Fordelen her er, at du kan dykke ned og få mere specifikke data om b.la. Arbejdstimer og de påkrævede timer for udvalgte arbejdsopgaver m.m. Dette kan hjælpe dig med at optimere processer og arbejdsgange for dine medarbejdere.

Det er også muligt at gøre den detaljeret tidsregistrering automatisk ved brug af medarbejder-app’en.

Ved at bruge app’en til at registrere timer, får både du og dine medarbejdere et tydeligt og præcist overblik over løn og arbejdstimer. Hvis du vælger at gøre brug af den automatiserede løsning, skal du blot godkende dine medarbejderes registrering før lønnen skal udbetales.

Klik her og læs vores guide til, hvordan du konkret registrerer tid i Salary.

Timeregistreringssystem – integreret med Planday

Bruger du Planday, er det også muligt at integrere din online vagtplanlægning med dit timeregistreringssystem.

Salary er et fuldt digitaliseret timeregistreringssystem

Når du har registreret dine medarbejdere i begge systemer, så kan Salary hente timer registreret under vagtplanen for den gældende periode for hver medarbejder. Det betyder, at du på forhånd kan udregne, hvad du skal udbetale af løn hver måned. Du slipper desuden for at lave dobbeltarbejde.

Salary bruger medarbejdernes arbejds-email som nøgle. Vores timeregistreringssystem bruger kun godkendte vagter fra Planday. Så det er vigtigt, at hver vagt er blevet godkendt først. Ellers vil de ikke blive overført til Salary.

Salary kan også håndtere tillæg til udvalgte medarbejdere. Vi opretter en ny Sats inkl tillægget hvis det ikke allerede findes i Salary. 

Vi arbejder løbende på at optimere systemet, så medarbejder data kan opdateres direkte fra Planday. Så skal du kun oprette og vedligeholde data et sted.

Hvis der er en feature, du savner, eller oplever et problem med integrationen med Planday, skal du endelige skrive til os. Så kan vi højst sandsynligt udrede problemet og skabe en skræddersyet løsning til dig.

Har du allerede Salary, og vil du gerne tilknytte det med Planday, kan du klikke videre og læse vores guide til, hvordan du integrerer Salary med Planday.


Kategorier: Blogindlæg